Recept på finalmackorna 2019

Cornelia Malm från Vellinge, äger och driver Björns Konditori, Grantopp
Frida Brolin från Bromma, jobbar på Kosterheds Konditori i Solna, Pumpalicious
Gabriel Olsson från Kristianstad, frilansande bagare i Stockholm, Pea Power Plant
Jeanette Ekerås från Vårgårda, jobbar på Mormor Bättys Kringlor, SOS
Marika Karlsson från Söderköping, äger och driver Marikas Café & Inredning i Norrköping, Semptember
Sandra Granström från Vidsel, jobbar på Polarbröd AB i Älvsbyn, Välkommen ut
Stina Olovsson från Aneby, jobbar på Nya Lennarts Konditori, Celiakis Veggie Wrap
Victor Lind från Älmhult, delägare och kock på Scandwich i Malmö, Kål me Morot

 

Recept på finalmackorna 2018

Mikaela Fischerström, Haga Tårtcompani & Bageri i Stockholm. ”Mack-Gyver”
Viktor Lind, Scandwich i Malmö. ”Macka Beta Best”
Tomas Persson, RoslagsBageriet i Norrtälje.”SmakExplosion”
Erica Andersson, Möllers Bageri & Konditori i Ystad.”Gimmechurri!”
Jeanette Ekerås, Mormor Bättys Kringlor i Vårgårda ”Amore”
Emma Laiti, Hemmagastronomi i Luleå. ”Renklämma 2.0 med twist”
Ronja Sander, Malmborgs Konditori i Jönköping. ”Orange is the new good!”
Lilian Sagerfors, Ekenäs Hantverksbageri. ”Gutt Tugg!”

Recept på finalmackorna 2017

Emma Olofsson, Perssonkonditoriet i Åhus, "Åhusklämman"
Maria Nyström, Haga Tårtcompani & Bageri i Stockholm. "DuraBilly"
Felix Wedman, Nya Konditoriet i Umeå. "Skogstokig"
Tomas Persson, RoslagsBageriet i Norrtälje. "Hickory-drömmar"
Jeanette Stegman, Fahlmans Konditori, Helsingborg. "Dansk klassiker 2.0"
Kajsa Brandt, Bernards Konditori i Jönköping. "Beetbox"
Erica Andersson, Möllers Bageri & Konditori, Ystad. "Till havs"
Sandra Lindbom, Kopparlundens Bageri i Västerås. "Local Hero"